Eğer Facebook’ta oyun daveti ya da benzeri davetler aldıysanız ve bunları onayladıysanız, o uygulamaları artık kullanmıyor olsanız da hala bilgilerinizin bir kısmı görüntülenebilir. Bunu engellemenin kolay bir yolu var. Facebook “Uygulama” menüsünde ekranın aşağısında yer alan “Ayarlar” kısmına gelin ve “Ayarlar” kısmından “Hesap Ayarları”nı seçin. Buradan “Uygulamalar”ı seçtikten ve “Facebookla Giriş Yapılan Uygulamalar”ı tıklayın. Buradan uygulamalara verdiğiniz yetkileri değiştirebilir ya da tamamen kaldırabilirsiniz.

Sizin kullanmadığınız ancak arkadaşlarınızın kullandığı uygulamaların bilgilerinize erişimini engellemek için de “Başkalarının Kullandığı Uygulamalar”ı seçerek izinleri kapatabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s