Youtube, 31 Ocak tarihinden itibaren otomatik paylaşma özelliğini kaldırıyor.

YouTube’a kullanıcılarının videoların otomatik olarak hem Twitter hem de Google Plus üzerinden paylaşılabilmesini sağlıyordu. Böylece manuel giriş yapmaktan kurtarıyordu.

Fakat Youtube, bu özellikte değişikliğe giderek otomatik özelliğin kaldırmaya karar verdi

Özelliğin kaldırılması, otomatik yapılan paylaşımları engelleyecek. Ancak kullanıcılar bu belirttiğimiz tarihten itibaren videolarını kendileri manuel olarak sosyal medya hesaplarında paylaşacak. Kullanıcın artık her seferinde bu paylaşımları da kendisinin yapması gerekecek.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s